Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Modification of the functional and bioactive properties of camel milk casein and whey proteins by ultrasonication and fermentation with Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
 
 
Titel: Modification of the functional and bioactive properties of camel milk casein and whey proteins by ultrasonication and fermentation with Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
Auteur: Gammoh, Sana
Alu'datt, Muhammad H.
Tranchant, Carole C.
Al-U'datt, Doa'a Ghazi
Alhamad, Mohammad N.
Rababah, Taha
Kubow, Stan
Haddadin, Malik S.Y.
Ammari, Zaid
Maghaydah, Sofyan
Banat, Haya
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland