Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Mixed sorghum and quinoa flour improves protein quality and increases antioxidant capacity in vivo
 
 
Titel: Mixed sorghum and quinoa flour improves protein quality and increases antioxidant capacity in vivo
Auteur: Medina Martinez, Oscar David
Lopes Toledo, Renata Celi
Vieira Queiroz, Valéria Aparecida
Pirozi, Mônica Ribeiro
Duarte Martino, Hércia Stampini
Ribeiro de Barros, Frederico Augusto
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland