Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Freeze-dried celery as an indirect source of nitrate in cold-smoked sausages: Effect on safety and color formation
 
 
Titel: Freeze-dried celery as an indirect source of nitrate in cold-smoked sausages: Effect on safety and color formation
Auteur: Eisinaitė, Viktorija
Tamkutė, Laura
Vinauskienė, Rimantė
Leskauskaitė, Daiva
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland