Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Formation, characterization and properties of resveratrol-dietary fiber composites: Release behavior, bioaccessibility and long-term storage stability
 
 
Titel: Formation, characterization and properties of resveratrol-dietary fiber composites: Release behavior, bioaccessibility and long-term storage stability
Auteur: Ji, Suping
Jia, Chengsheng
Cao, Dandan
Muhoza, Bertrand
Zhang, Xiaoming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland