Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of DNA barcoding to facilitate the authentication of processed fish products in the seafood industry
 
 
Titel: Evaluation of DNA barcoding to facilitate the authentication of processed fish products in the seafood industry
Auteur: Adibah, A.B.
Syazwan, S.
Haniza Hanim, M.Z.
Badrul Munir, M.Z.
Intan Faraha, A.G.
Siti Azizah, M.N.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland