Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Influence of simulated grape crushing process on phenolic compounds extraction, astringency and color of Cabernet Sauvignon model wine
 
 
Titel: Influence of simulated grape crushing process on phenolic compounds extraction, astringency and color of Cabernet Sauvignon model wine
Auteur: Zhang, Qianting
Chen, Tongguo
Wang, Xiaoyu
Zhao, Pengtao
Lei, Xiaoqing
Liu, Pei
Yuan, Huanhuan
Guo, Yurong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland