Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effects of concentration and NaCl on rheological behaviors of konjac glucomannan solution under large amplitude oscillatory shear (LAOS)
 
 
Titel: Effects of concentration and NaCl on rheological behaviors of konjac glucomannan solution under large amplitude oscillatory shear (LAOS)
Auteur: Ma, Yuxi
Su, Dianbin
Wang, Yong
Li, Dong
Wang, Lijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland