Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Influence of thermal treatment on physical, structural characteristics and stability of lactoferrin, EGCG and high methoxylated pectin aggregates
 
 
Titel: Influence of thermal treatment on physical, structural characteristics and stability of lactoferrin, EGCG and high methoxylated pectin aggregates
Auteur: Liu, Jinfang
Yang, Jie
Abliz, Arzigül
Mao, Like
Yuan, Fang
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland