Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Thermosensitization enhancement of A. niger, S. cerevisiae, and L. fructivorans using combination of mild heat treatment with nanoemulsion-based mediterranean formulation to fabricate wholesome orange juice
 
 
Titel: Thermosensitization enhancement of A. niger, S. cerevisiae, and L. fructivorans using combination of mild heat treatment with nanoemulsion-based mediterranean formulation to fabricate wholesome orange juice
Auteur: Bagheri, Leila
Khlifi, Mohamed
Maherani, Behnoush
Salmieri, Stephane
Lacroix, Monique
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland