Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Influence of temperature and chemical composition on water sorption isotherms for dry-cured ham
 
 
Titel: Influence of temperature and chemical composition on water sorption isotherms for dry-cured ham
Auteur: Leonardo Betiol, Lilian Fachin
Evangelista, Rodrigo Rodrigues
Ribeiro Sanches, Marcio Augusto
Basso, Rodrigo Corrêa
Gullón, Beatriz
Lorenzo, Jose M.
Carla da Silva Barretto, Andrea
Romero, Javier Telis
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland