Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating technological quality of okara flours obtained by different drying processes
 
 
Titel: Evaluating technological quality of okara flours obtained by different drying processes
Auteur: Guimarães, Rafaiane Macedo
Ida, Elza Iouko
Falcão, Heloísa Gabriel
Rezende, Thaisa Alves Matos de
Silva, Jhessika de Santana
Alves, Cassia Cristina Fernandes
Silva, Marco Antônio Pereira da
Egea, Mariana Buranelo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland