Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Textural, rheological and chemical properties of surimi nutritionally-enhanced with lecithin
 
 
Titel: Textural, rheological and chemical properties of surimi nutritionally-enhanced with lecithin
Auteur: Zhou, Xuxia
Lin, Honghan
Zhu, Shichen
Xu, Xia
Lyu, Fei
Ding, Yuting
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland