Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Effect of tempe fermentation by three different strains of Rhizopus oligosporus on nutritional characteristics of faba beans
 
 
Titel: Effect of tempe fermentation by three different strains of Rhizopus oligosporus on nutritional characteristics of faba beans
Auteur: Polanowska, Katarzyna
Grygier, Anna
Kuligowski, Maciej
RudziƄska, Magdalena
Nowak, Jacek
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland