Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Cream replacement by hydrocolloid-stabilized emulsions to reduce fat digestion in panna cottas
 
 
Titel: Cream replacement by hydrocolloid-stabilized emulsions to reduce fat digestion in panna cottas
Auteur: Borreani, Jennifer
Hernando, Isabel
Quiles, Amparo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland