Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, characterization and the in vitro bile salts binding capacity of celery seed protein hydrolysates via the fermentation using B. subtilis
 
 
Titel: Preparation, characterization and the in vitro bile salts binding capacity of celery seed protein hydrolysates via the fermentation using B. subtilis
Auteur: Chen, Guiyun
Chen, Yue
Hou, Yajie
Huo, Yaoxing
Gao, Ang
Li, Shuhong
Chen, Ye
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland