Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and evaluation of an encapsulated anthocyanin complex for enhancing the stability of anthocyanin
 
 
Titel: Preparation and evaluation of an encapsulated anthocyanin complex for enhancing the stability of anthocyanin
Auteur: Fang, Ji-Li
Luo, Yang
Yuan, Ke
Guo, Ying
Jin, Song-Heng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland