Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Development of a topical applied functional food formulation: Adlay bran oil nanoemulgel
 
 
Titel: Development of a topical applied functional food formulation: Adlay bran oil nanoemulgel
Auteur: Chang, Wen-Chang
Hu, Yin-Ting
Huang, Qingrong
Hsieh, Shu-Chen
Ting, Yuwen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland