Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Changes in methylxanthines and flavanols during cocoa powder processing and their quantification by near-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Changes in methylxanthines and flavanols during cocoa powder processing and their quantification by near-infrared spectroscopy
Auteur: Quelal-Vásconez, Maribel Alexandra
Lerma-García, María Jesús
Pérez-Esteve, Édgar
Arnau-Bonachera, Alberto
Barat, José Manuel
Talens, Pau
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland