Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Potential of the microalgae Nannochloropsis and Tetraselmis for being used as innovative ingredients in baked goods
 
 
Titel: Potential of the microalgae Nannochloropsis and Tetraselmis for being used as innovative ingredients in baked goods
Auteur: Lafarga, Tomás
Mayre, Erika
Echeverria, Gemma
Viñas, Inmaculada
Villaró, Silvia
Acién-Fernández, Francisco Gabriel
Castellari, Massimo
Aguiló-Aguayo, Ingrid
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland