Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 62 gevonden artikelen
 
 
  How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese
 
 
Titel: How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese
Auteur: Morandi, Stefano
Battelli, Giovanna
Silvetti, Tiziana
Goss, Andrea
Cologna, Nicola
Brasca, Milena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland