Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the nutritional value, sensory properties and bioavailability of rapeseed meal fermented with mixed microorganisms
 
 
Titel: Improvement of the nutritional value, sensory properties and bioavailability of rapeseed meal fermented with mixed microorganisms
Auteur: Wang, Yan
Liu, Ji
Wei, Fuhao
Liu, Xiaolan
Yi, Chunxia
Zhang, Yonggen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland