Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical characterization of oat (Avena sativa L.) genotypes with high nutritional potential
 
 
Titel: Biochemical characterization of oat (Avena sativa L.) genotypes with high nutritional potential
Auteur: kaur, Sukhdeep
Bhardwaj, Rachana D.
Kapoor, Rahul
Grewal, Satvir Kaur
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 32-39
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland