Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high-speed shear homogenization on properties and structure of the chicken myofibrillar protein and low-fat mixed gel
 
 
Titel: Effects of high-speed shear homogenization on properties and structure of the chicken myofibrillar protein and low-fat mixed gel
Auteur: Zhou, Lei
Feng, Xiao
Yang, Yuling
Chen, Yinji
Wang, Jingyu
Wei, Sumeng
Li, Shanshan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 19-24
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland