Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods on changes in fatty acids contents, lipid oxidation and volatile compounds of rabbit meat
 
 
Titel: Effects of cooking methods on changes in fatty acids contents, lipid oxidation and volatile compounds of rabbit meat
Auteur: Rasinska, Ewa
Rutkowska, Jaroslawa
Czarniecka-Skubina, Ewa
Tambor, Krzysztof
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 64-70
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland