Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Chitosan gel addition in pre-emulsified fish mince - Effect on quality parameters of sausages under refrigerated storage
 
 
Titel: Chitosan gel addition in pre-emulsified fish mince - Effect on quality parameters of sausages under refrigerated storage
Auteur: Chattopadhyay, Kasturi
Xavier, K.A. Martin
Balange, Amjad
Layana, Porayil
Nayak, Binaya Bhusan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 283-291
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland