Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of brine composition on yeast biota associated with naturally fermented Nocellara messinese table olives
 
 
Titel: Effect of brine composition on yeast biota associated with naturally fermented Nocellara messinese table olives
Auteur: Sidari, Rossana
Martorana, Alessandra
De Bruno, Alessandra
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 163-170
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland