Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of adding Brosimum gaudichaudii and Pyrostegia venusta hydroalcoholic extracts on the oxidative stability of beef burgers
 
 
Titel: Effect of adding Brosimum gaudichaudii and Pyrostegia venusta hydroalcoholic extracts on the oxidative stability of beef burgers
Auteur: de Oliveira Ferreira, Nicoly Subtil
Rosset, Michele
Lima, Grazielli
Stuelp Campelo, PatrĂ­cia Maria
de Macedo, Renata Ernlund Freitas
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 145-152
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland