Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Conjugation between okra polysaccharide and lactoferrin and its inhibition effect on thermal aggregation of lactoferrin at neutral pH
 
 
Titel: Conjugation between okra polysaccharide and lactoferrin and its inhibition effect on thermal aggregation of lactoferrin at neutral pH
Auteur: Xu, Kang
Zhao, Zhengtao
Guo, Mengmeng
Du, Jinhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 107 (2019) nr. C pagina's 125-131
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland