Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Orange juice added with L. casei: is there an impact of the probiotic addition methodology on the quality parameters?
 
 
Titel: Orange juice added with L. casei: is there an impact of the probiotic addition methodology on the quality parameters?
Auteur: Miranda, Rayrinne Ferreira
de Paula, Marlon Memédio
da Costa, Guilherme Mamede
Barão, Carlos Eduardo
da Silva, Ana Carolina Ramos
Raices, Renata Santana Lorenzo
Gomes, Raquel Guttierres
Pimentel, Tatiana Colombo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's 186-193
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland