Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the effect of fermentation temperature and time on starter culture growth, acidification and firmness in made-in-transit yoghurt
 
 
Titel: Modelling the effect of fermentation temperature and time on starter culture growth, acidification and firmness in made-in-transit yoghurt
Auteur: Nor-Khaizura, M.A.R.
Flint, S.H.
McCarthy, O.J.
Palmer, J.S.
Golding, M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's 113-121
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland