Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Gluten aggregation behavior in gluten and gluten-starch doughs after wheat bran dietary fiber addition
 
 
Titel: Gluten aggregation behavior in gluten and gluten-starch doughs after wheat bran dietary fiber addition
Auteur: Han, Wen
Ma, Sen
Li, Li
Zheng, Xueling
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's 1-6
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland