Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of freezing, convective and microwave-vacuum drying on the content of bioactive compounds and color of cranberries
 
 
Titel: Effects of freezing, convective and microwave-vacuum drying on the content of bioactive compounds and color of cranberries
Auteur: Zielinska, Magdalena
Zielinska, Danuta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 104 (2019) nr. C pagina's 202-209
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland