Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic
 
 
Titel: Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic
Auteur: Condurso, Concetta
Cincotta, Fabrizio
Tripodi, Gianluca
Merlino, Maria
Verzera, Antonella
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 104 (2019) nr. C pagina's 180-185
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland