Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Improved freeze-thaw stability of o/w emulsions prepared with soybean protein isolate modified by papain and transglutaminase
 
 
Titel: Improved freeze-thaw stability of o/w emulsions prepared with soybean protein isolate modified by papain and transglutaminase
Auteur: Zang, Xiaodan
Liu, Peng
Chen, Yuan
Wang, Junwen
Yu, Guoping
Xu, Honghua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 104 (2019) nr. C pagina's 195-201
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland