Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 43 gevonden artikelen
 
 
  The water holding capacity and storage modulus of chemical cross-linked soy protein gels directly related to aggregates size
 
 
Titel: The water holding capacity and storage modulus of chemical cross-linked soy protein gels directly related to aggregates size
Auteur: Wu, Chao
Ma, Wuchao
Chen, Yeming
Navicha, Willard Burton
Wu, Di
Du, Ming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 125-130
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland