Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Texture, color and sensory evaluation of sous-vide cooked beef steaks processed using high pressure processing as method of microbial control
 
 
Titel: Texture, color and sensory evaluation of sous-vide cooked beef steaks processed using high pressure processing as method of microbial control
Auteur: Sun, Shengqian
Rasmussen, Faith D.
Cavender, George A.
Sullivan, Gary A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 169-177
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland