Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Non-destructive assessment of the oxidative stability of intact macadamia nuts during the drying process by near-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Non-destructive assessment of the oxidative stability of intact macadamia nuts during the drying process by near-infrared spectroscopy
Auteur: Carvalho, Lívia C.
Leite, Marcondes L.
Morais, Camilo L.M.
Lima, Kássio M.G.
Teixeira, Gustavo H.A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 101-107
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland