Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Morphological and physicochemical properties of rice grains submitted to rapid parboiling by microwave irradiation
 
 
Titel: Morphological and physicochemical properties of rice grains submitted to rapid parboiling by microwave irradiation
Auteur: Rockembach, Caroline Tuchtenhagen
Mello El Halal, Shanise Lisie
Mesko, Márcia Foster
Gutkoski, Luiz Carlos
Elias, Moacir Cardoso
de Oliveira, Maurício
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 44-52
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland