Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Improving the textural properties of camel milk acid gel by treatment with trisodium citrate and transglutaminase
 
 
Titel: Improving the textural properties of camel milk acid gel by treatment with trisodium citrate and transglutaminase
Auteur: Chen, Chong
Wang, Pengjie
Zhang, Ning
Zhang, Weibo
Ren, Fazheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 53-59
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland