Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 109 gevonden artikelen
 
 
  On the nature of the optimum cleaning concentration for dairy fouling: High NaOH concentrations inhibit the cleavage of non-covalent interactions in whey protein aggregates
 
 
Titel: On the nature of the optimum cleaning concentration for dairy fouling: High NaOH concentrations inhibit the cleavage of non-covalent interactions in whey protein aggregates
Auteur: Fan, Liyuan
Chen, Xiao Dong
Mercadé-Prieto, Ruben
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 519-525
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland