Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional changes during storage in fresh-cut long storage tomato as affected by biocompostable polylactide and cellulose based packaging
 
 
Titel: Nutritional changes during storage in fresh-cut long storage tomato as affected by biocompostable polylactide and cellulose based packaging
Auteur: Patanè, Cristina
Malvuccio, Angelo
Saita, Alessandro
Rizzarelli, Paola
Siracusa, Laura
Rizzo, Valeria
Muratore, Giuseppe
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 618-624
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland