Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrocolloid addition on dimensional stability in post-processing of 3D printable cookie dough
 
 
Titel: Effect of hydrocolloid addition on dimensional stability in post-processing of 3D printable cookie dough
Auteur: Kim, Hyun Woo
Lee, Il Joo
Park, Sea Mi
Lee, Jang Ho
Nguyen, Minh-Hiep
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 69-75
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland