Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment on denaturation of whey protein and resultant rennetability of camel milk
 
 
Titel: Effect of heat treatment on denaturation of whey protein and resultant rennetability of camel milk
Auteur: Genene, Almaz
Hansen, Egon Bech
Eshetu, Mitiku
Hailu, Yonas
Ipsen, Richard
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 404-409
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland