Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Reducing the glycemic index of short dough biscuits by using apple pomace as a functional ingredient
 
 
Titel: Reducing the glycemic index of short dough biscuits by using apple pomace as a functional ingredient
Auteur: Alongi, Marilisa
Melchior, Sofia
Anese, Monica
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 300-305
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland