Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Quantification and identification of adulteration in the fat content of chicken hamburgers using digital images and chemometric tools
 
 
Titel: Quantification and identification of adulteration in the fat content of chicken hamburgers using digital images and chemometric tools
Auteur: Fernandes, David Douglas de Sousa
Romeo, Florencia
Krepper, Gabriela
Di Nezio, María Susana
Pistonesi, Marcelo Fabián
Centurión, María Eugenia
de Araújo, Mário César Ugulino
Diniz, Paulo Henrique Gonçalves Dias
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 20-27
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland