Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Polymorphism, textural and crystallization properties of winged bean (Psophocarpus tetragonolobus, D.C) oil-based trans-fatty acids free ternary margarine blends
 
 
Titel: Polymorphism, textural and crystallization properties of winged bean (Psophocarpus tetragonolobus, D.C) oil-based trans-fatty acids free ternary margarine blends
Auteur: Makeri, Mohammad
Sahri, Miskandar Mat
Ghazali, Hasanah Mohd
Ahmad, Kharimah
Muhammad, Kharidah
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 158-166
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland