Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds in Rojo Brillante and Kaki Tipo persimmons at commercial harvest and in response to CO2 and ethylene treatments for astringency removal
 
 
Titel: Phenolic compounds in Rojo Brillante and Kaki Tipo persimmons at commercial harvest and in response to CO2 and ethylene treatments for astringency removal
Auteur: Ancillotti, Claudia
Caprini, Claudia
Scordo, Cristina
Renai, Lapo
Giordani, Edgardo
Orlandini, Serena
Furlanetto, Sandra
Del Bubba, Massimo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 99-105
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland