Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Induction of superoxide anion radical-scavenging capacity in an argan press cake-suspension by fermentation using Lactobacillus plantarum Argan-L1
 
 
Titel: Induction of superoxide anion radical-scavenging capacity in an argan press cake-suspension by fermentation using Lactobacillus plantarum Argan-L1
Auteur: Goto, Minori
Kuda, Takashi
Shikano, Ayane
Charrouf, Zoubia
Yamauchi, Ken
Yokozawa, Miki
Takahashi, Hajime
Kimura, Bon
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 56-61
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland