Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Improvements of drying rate and structural quality of microwave-vacuum dried carrot by freeze-thaw pretreatment
 
 
Titel: Improvements of drying rate and structural quality of microwave-vacuum dried carrot by freeze-thaw pretreatment
Auteur: Ando, Yasumasa
Hagiwara, Shoji
Nabetani, Hiroshi
Sotome, Itaru
Okunishi, Tomoya
Okadome, Hiroshi
Orikasa, Takahiro
Tagawa, Akio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 294-299
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland