Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide content in French fries prepared in food service establishments
 
 
Titel: Acrylamide content in French fries prepared in food service establishments
Auteur: Mesias, Marta
Delgado-Andrade, Cristina
Holgado, Francisca
Morales, Francisco J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 83-91
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 63 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland